Verkoopstyling

Wat is verkoopstyling?

Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van een woning, liefst nog voordat deze op de markt komt. Dit betekent dat de woning zo gepresenteerd wordt dat deze een zo groot mogelijke doelgroep aanspreekt.

Verkoopstyling: de sleutel tot verkoopsucces!

Wat doet de verkoopstyliste?

Idee4U bekijkt uw woning objectief en geeft advies om uw woning optimaal in de markt te zetten. Het streven is om zonder grote verbouwingen en met minimale kosten een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken.

Als bewoner is het vaak lastig om zelf objectief naar de eigen woning te kijken. Idee4U kijkt met de ogen van een potentiële koper. Met kleine veranderingen worden de pluspunten van uw woning sterker in beeld gebracht.

De verkoopstyling kan variëren van mondelinge tips (do’s en dont’s), of een uitgebreid adviesrapport met een gedetailleerde checklist tot een complete uitvoering van de verkoopstyling door de styliste.

Fotografie

Veel mensen bekijken de woning via internet. Het is daarom van belang om goede foto’s te plaatsen. De juiste belichting en compositie zorgen voor duidelijke en ruimtelijke foto’s.

De fotopresentatie is de eerste indruk van uw woning!

Idee4U kan voor u een professionele fotopresentatie verzorgen van de te verkopen woning. In combinatie met verkoopstyling zal dit een goede eerste indruk maken bij de potentiële koper.

foto foto foto